Spot publicitar
Str. Aviatorilor, Nr. 10i, Craiova, Dolj
0760.166.188
office@servicetotalauto.ro
Service Total AUTOMOTORS Cel mai nou si modern din Oltenia, ofera la standarde europene, toata gama de reparatii pentru autovehicule la PRETURI fara concurenta.Conditii speciale pentru flote auto.
Promotii Service Total Automotors are in permanenta ceva de oferit ! SCHIMB ULEI GRATUIT VERIFICARE MECANICA SI DIAGNOZA COMPUTERIZATA GRATUIT

Pareri clienti

Service Total AUTOMOTORS iti ofera posibilitatea de a-ti spune parerea despre serviciile noastre si despre tot ce inseamna Service Total AUTOMOTORS.

Fa click pe butonul de mai jos si ai posibilitatea de a te exprima.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★★★★★
Sunt multumit de serviciile Service Total Automotors si de cat ori o sa am nevoie o sa apelez la voi. Am un Mitsubishi Pajero Sport si am fost la service pentru a inlocui pompa de apa, un cap de bara si sa schimb antigelul.A fost nevoie doar de un drum pentru ca acest service ofera si piese auto si am fost multumit de recomandarile pe care mi le-au facut si de pretul pieselor.Timpul de executie a fost foarte scurt si personalul a dat dovada de profesionalism. Felicitari AUTOMOTORS !
- Panduru Catalin

★★★★★
Am fost la acest service cu un Opel Astra si am fost multumit pentru ca acei oameni nu pierd timpul.Le-ai spus ce problema ai, iti fac niste recomandari si au trecut la treaba. Am schimbat uleiul la ei, am inlocuit placutele de frana si am inlocuit un radiator de racire. Timpul de executie a fost destul de scurt, atat cat este necesar, nu au pierdut vremea, am primit niste recomandari pe care alti oameni nu puteau sa mi le faca si nu a fost nevoie sa fac mai multe drumuri pentru ca acest service ofera si piese auto si au niste preturi foarte bune. Sunt multumit de serviciile Service-ului Total AUTOMOTORS !
- Andrei Costinel

★★★★★
Am un Mercedes E220 cu care am fost la AUTOMOTORS si am aflat ca mecanicii de acolo sunt experti in Mercedes.Am inlocuit injectoarele si un rulment spate. Intradevar, acesti oameni sunt niste profesionisti, mecanicii au stiut din prima ce au de facut si au niste dotari impresionante, dar ce m-a marcat a fost cat de curat s-a lucrat si nu numai la masina mea pentru ca in acelasi timp alti mecanici aveau si ei clienti. Multumesc Service Total AUTOMOTORS !
- Costache Sabin

★★★★★
Am auzit recent de acest service si a fost laudat de prieteni.Am inteles ca a fost construit din fonduri europene si m-am gandit ca ofera servicii de calitate. Am fost acolo cu masina mea, un volkswagen pasat, pentru a inlocui chiuloasa. Intradevar, se vede ca acei oameni stiu ce au de facut, nu am vazut niciun mecanic care sa aiba dificultati, fiecare isi facea treaba fara sa faca galagie cum se intampla la alte service-uri si fiecare avea dotarile necesare. Laudele aduse de prieteni s-au dovedit a fi adevarate. Felicitari!
- Petrescu Cristian

★★★★★
Am o Skoda Octavia si am ales Service-ul Total AUTOMOTORS pentru a-mi schimba rulmentii fata , distributia si consumabilele. Am fost foarte multumit de serviciile lor, am primit chiar si o gratuitate, schimbul de consumabile a fost gratis, dar ce m-a incantat cel mai mult a fost faptul ca am primit recomandari sincere de la acei oameni si chiar am fost tratat asa cum trebuie sa fie un client.
- Papa Iliuta

★☆☆☆☆
- Anonymous

★☆☆☆☆
- Anonymous

★☆☆☆☆
- Anonymous

★☆☆☆☆
- Anonymous

★☆☆☆☆
- Anonymous

★☆☆☆☆
- Anonymous

★☆☆☆☆
- Anonymous
Forum - Roportal
Masini