Spot publicitar
Str. Aviatorilor, Nr. 10i, Craiova, Dolj
0760.166.188
office@servicetotalauto.ro
Service Total AUTOMOTORS Cel mai nou si modern din Oltenia, ofera la standarde europene, toata gama de reparatii pentru autovehicule la PRETURI fara concurenta.Conditii speciale pentru flote auto.
Promotii Service Total Automotors are in permanenta ceva de oferit ! SCHIMB ULEI GRATUIT VERIFICARE MECANICA SI DIAGNOZA COMPUTERIZATA GRATUIT

Despre

Service Total Automotors  s-a lansat pe piata in anul 2015 situat pe Centura de Nord a orasului Craiova, la intrarea spre Fabrica de Avioane.Este un service auto modern si profesionist cu o experienta vasta in domeniu, ce pune la dispozitie atat piese auto noi si aftermarket din import, cat si servicii de diagnosticare, intretinere, reparatii mecanice,  depanare si tractare,  lucrari de tinichigerie si vopsitorie, dotarea atelierului de service cu utilaje si materiale corespunzatoare asigura calitatea impusa de producator. Executăm reparaţii complete pentru autoturisme, autoutilitare şi autovehicule 4×4.

Service-ul nostru ofera servicii la standarde europene pentru masina dumneavoastra. Echipa noastra a fost formata prin recrutarea celor mai buni ingineri, mecanici, electricieni cu calificare tehnica europeana ce sunt mereu la curent cu noile tehnologii, astfel incat sa fim in permanenta in top.

Stim cu totii ca traim in secolul vitezei, iar la Service Total Automotors timpul nu mai este o problema.Echipa noastra ofera rezultate exceptionale in cel mai scurt timp.

Service Total Automotors  va continua sa ofere o gama larga de servicii precum si piese auto la cele mai inalte standarde pentru ca tu esti clientul nostru si meriti calitate.

La Service Total Automotors clientul este pe primul loc, iar staff-ul nostru este pregatit sa iti ofere cele mai bune recomandari pentru achizitionarea pieselor auto.
Iti oferim o gama larga de piese auto la un pret fara concurenta pentru toate tipurile de masini, dar si un sistem de livrari bine pus la punct.

Piesele originale si aftermarket, precum si accesoriile auto, respecta toate normele europene in vigoare.


 

Respect pentru client

Încă de la primul contact cu personalul de recepţie clienţii vor putea observa cât de important este pentru noi”omul”.
Promptitudinea, respectarea angajamentelor şi spaţiul special creat pentru clienţii noştri (sala de aşteptare) sunt doar cateva din argumentele noastre.
Explicaţiile clare şi corecte pentru intervenţiile din service, diagnosticarea corectă şi fără costuri ascunse, interesul pentru a obţine cel mai bun raport calitate/preţ la piese şi accesorii, consilierea şi serviciile de calitate dovedesc de asemenea respectul şi responsabilitatea asumată faţa de clienţii noştrii.


 

Realizam lucrari de reparatii auto pentru urmatoarele marci:
Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Daewoo, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, LandRover, Lexus, Lincoln, Logan, Maserati, Matiz, Maybach, Mazda, Mercedes, Mercury, MG, MiniCooper, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Proton, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Solenza, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen, atat autoturisme, cat si microbuze.

Forum - Roportal
Masini